رونمایی از کتاب «خلیج فارس آیینه تمدن پارس» ، همزمان با روز ملی خلیج پارس، در دانشگاه علم و فرهنگ
همزمان با ۱۰ اردیبهشت روز ملی خلیج فارس، از کتاب " خلیج فارس، آیینه تمدن پارس" با حضور خلیج فارس پژوهان و دانشجویان در پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی، واقع در دانشگاه علم و فرهنگ، رونمایی شد.
🔷همزمان با ۱۰ اردیبهشت روز ملی خلیج فارس، از کتاب " خلیج فارس، آیینه تمدن پارس" با حضور خلیج فارس پژوهان و دانشجویان در پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی، واقع در دانشگاه علم و فرهنگ، رونمایی شد.
🔷به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ این مراسم با حضور دکتر مهدی باصولی، سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ و دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو، رئیس پارک ملی علوم، فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی، دکتر منوچهر جهانیان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ، استاد ایرج افشار سیستانی، ایران شناس و خلیج فارس پژوه؛ دکتر محمد حسننیا، پژوهشگر خلیج فارس؛ دکتر علی ططری، پژوهشگر تاریخ و رییس اسبق مرکز اسناد و کتابخانه مجلس شورای اسلامی؛ دکتر حمید صابرفرزام، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ؛ دکتر عادل تقوی، معاون پشتیبانی دانشگاه علم و فرهنگ و استادان و دانشجویان دانشکده گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ، برگزار شد.
🔷دکتر منوچهر جهانیان، معاون فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ و یکی از نویسندگان کتاب خلیج فارس، آیینه تمدن پارس در مراسم رونمایی این کتاب گفت: کتاب خلیج فارس، آیینه تمدن پارس از منظر گردشگری ماحصل پنج سال زحمت من و دکتر محمد حسن نیا است. در این کتاب سعی کردهایم توانمندیها، ظرفیتها و پتانسیلهای استانهای بوشهر، هرمزگان و خوزستان را معرفی کنیم.
🔷وی با اشاره به اهمیت گردشگری در حوزه خلیج فارس افزود: در حال حاضر ظرفیتهای گردشگری بینظیری همانند آداب و رسوم و سنن مختلف مردمان ساحل نشین خلیج فارس وجود دارد. منطقه خلیج فارس مجموعا ۱۳۰ جزیره دارد که از این میزان ۳۸ جزیره برای ایران است. امروزه اغلب کشورهای ساحل نشین خلیج فارس به منظور جذب گردشگر و توسعه گردشگری دریایی و گردشگری سواحل و ورزشهای آبی به دنبال ایجاد جزایر مصنوعی هستند.
🔷وی تاکید کرد، در کشور جاذبههای بکر گردشگری در جزایر کیش، قشم، هرمز، هندورابی، لاوان و .... را داریم اما متاسفانه از این ظرفیتها کمال استفاده را نمیبریم.
🔷وی اظهارداشت: امیدواریم زیرساختهای لازم این مساله در جزایر ایران فراهم شود. آثار تاریخی و باستانی، دانش دریانوردی ایرانیان، موسیقی محلی ساحل نشینان، سوغات و هنرهای سنتی سواحل ایران، ظرفیتهای بکری دارند که باید به همگان شناسایی و معرفی شود. قطعا اگر مسؤولان به مقوله گردشگری به عنوان اولویت نگاه کنند، قطعا با جذب گردشگر، بسیاری از چالشهای بیکاری و اشتغال برطرف و کسب و کارهای بومی رونق پیدا میکنند.
روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ